More

  Direcționează 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul 2020, către Asociația „În numele lui Alexandru”

  Precum în anii precedenți și anul acesta poți direcționa gratuit 3,5% din impozitul pe anul 2020 către o organizație non profit. Dacă îți plac demersurile pe care le facem împreună la Asociația „În numele lui Alexandru”, atunci te rog să completezi Formularul 230 sau Declarația Unică și fie să le depui personal fie să ni le trimiți și le vom depune noi pentru tine.

  FORMULARUL 230 – banii care s-ar fi dus la bugetul de stat merg către cauza pe care o susții tu, astfel poți redirecționa gratuit către o organizație 3,5% din impozitul pe veniturile realizate din: salarii (salariații cu cărți de muncă), pensii (dacă acestea depășesc valoarea de 2000 lei, net), drepturi de autor sau chirii.

  DECLARAȚIA UNICĂ – a doua modalitate prin care poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit este prin depunerea declarației unice pentru veniturile obținute din activități independente. Se depune obligatoriu de către persoanele fizice autorizate (PFA-uri), notari, medici cu cabinete individuale, avocați, chirii etc.

  Data limită pentru depunerea declarațiilor la ANAF este 25 mai 2021.

  Formularul și toate informațiile necesare completării acestuia, le găsești pe pagina web dedicată campaniei: https://www.innumeleluialexandru.ro/redirectioneaza

  Beneficiar: ASOCIAȚIA ÎN NUMELE LUI ALEXANDRU
  Cod fiscal: 38257681
  Cont: RO10 RNCB 0209 1564 3048 0001

  Dacă ai nevoie de ajutor sau ai întrebări te rog să mă contactezi!

  Vrei să te implicit? Devino “ambasadorul” campaniei și spune-le și prietenilor tăi! Implicarea și ajutorul tău contează enorm!

  Avem nevoie de ajutor, DE AJUTORUL TĂU! Împreună putem face diferența acolo unde contează cel mai mult! Împreună Reușim!

  Dă mai departe, împreună construim o comunitate bazată pe empatie și cunoaștere